Tidsbestilling

Tidsbestilling – for din skyld.

OBS OBS har du symptomer på covid-19 skal du ikke bestille tid online. Du  skal kontakte klinikken telefonisk.

I Kongensgade 11 afvikler vi konsultationer efter tidsbestilling. Derved opnår vi, at vores patienter får en minimal ventetid, og det giver et mere roligt arbejdsmiljø for læger og sekretærer.
Hvis du ikke har aftalt andet, vil der normalt være afsat ca. 10 min til en konsultation.
Hvis du har mange spørgsmål eller problemer, anbefaler vi, at du udvælger de vigtigste problemer, og at du så aftaler en ny konsultationstid hos lægen en anden dag.
Derved kan vi bedre overholde dagens tidsbestillinger, og vi undgår at patienter kommer til at vente alt for lang tid inden konsultationen.

Når vores sekretæren ifm. tidsbestillingen spørger om årsagen til henvendelsen, er det netop for at sikre den bedst mulige konsultation og for at undgå for store forsinkelser.

Der vil altid være mulighed for at konsultere lægen samme dag, hvis det drejer sig om akut sygdom. Der kan ikke bestilles akutte tider via hjemmesiden, dette skal foregå via telefon til egen læge.

Ved børneundersøgelser, operationer, samtaleterapi og lignende afsættes ekstra tid automatisk, hvis man gør sekretæren opmærksom på dette.

Der kan ikke bestilles tid til attester til hverken kørekort, kommunale attester eller forsikringsattester på hjemmesiden, dette skal gøres pr. telefon.

Du finder vores åbningstider hér.